παρουσίαση Plus500

διαπραγματευτείτε CFDs σε πλήθος χρηματοοικονομικών μέσων

logo plus500Η Plus500 προσφέρει μια πλήρως εξελληνισμένη πλατφόρμα διαπραγμάτευσης προθεσμιακών συμβολαίων επί διαφορών, γνωστά και ως CFDs. Τα προϊόντα στα οποία μπορείτε να κάνετε συναλλαγές είναι πολυάριθμα και περιλαμβάνουν δείκτες των κυριοτέρων χρηματιστηρίων (και του ελληνικού FTSE/ASE-20), δεκάδες μετοχές εισηγμένες στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και CFDs σε μετοχές εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, όλες τις κύριες αλλά και πολλές δευτερεύουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες και πλήθος εμπορευμάτων όπως χρυσός, ασήμι, πλατίνα, πετρέλαιο, καφέ, καλαμπόκι κτλ. Διαβάστε περισσότερα για τα CFDs της Plus500 στις σχετικές σελίδες του που θα βρείτε στο αναδυόμενο μενού του ιστότοπου μας.

Το πλήθος των διαθέσιμων CFDs αλλά και η υψηλή μόχλευση που προσφέρεται (ως 1:100) κάνει την επιλογή της Plus500 δελεαστική για τους περισσότερο έμπειρους traders που μπορούν να αποκτήσουν διαπραγματευτική ισχύ €10.000 με κατάθεση μόλις €100! Οι λιγότερο έμπειροι μπορούν να εξασκηθούν δωρεάν, ώστε να αποκτήσουν μια αίσθηση του ρίσκου που συνεπάγονται οι συναλλαγές με υψηλή μόχλευση, ανοίγοντας έναν λογαριασμό εξάσκησης χωρίς χρονικό περιορισμό. Όσοι πραγματοποιήσουν εγγραφή έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλες τις τιμές σε πραγματικό χρόνο και να χρησιμοποιούν τα εργαλεία τεχνικής ανάλυσης της πλατφόρμας που διατίθεται σε δύο εκδόσεις: εφαρμογή για Windows και διαδικτυακή έκδοση για Windows, Mac, iPhone και iPad.

Η Plus500 διαθέτει ένα πακέτο προσφορών σε όσους αποφασίσουν να παίξουν με πραγματικά χρήματα: 30% μπόνους πρώτης κατάθεσης*, επιπλέον €25 δώρο* για τις συναλλαγές σας και μόνο 2 pips άνοιγμα τιμών στην αγορά forex! Διαβάστε περισσότερα για τα μπόνους της Plus500.

find us on facebook medium

Ανοίξτε ένα λογαριασμό εξάσκησης στη Plus500 ή κάνετε απευθείας λήψη του λογισμικού της πλατφόρμας για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

* ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Plus500UK Ltd μια εταιρεία εγγεγραμμένη σε Αγγλία και Ουαλία με αριθμό 07024970. Η Plus500UK Ltd είναι μια πλήρως εξουσιοδοτημένη και ελεγχόμενη ευρωπαϊκή εταιρεία επενδύσεων που ειδικεύεται στα Contracts for Difference (Συμβόλαια επί της Διαφοράς) σε εμπορεύματα, μετοχές, νομίσματα και δείκτες. Οι επενδυτές ξέρουν ότι συναλλάσσονται με έναν αξιόπιστο και αναγνωρισμένο πάροχο σε ένα επίσημα ρυθμιζόμενο περιβάλλον. Η εταιρεία υπόκειται σε αυστηρές απαιτήσεις συμμόρφωσης. Η Plus500UK Limited έχει εξουσιοδοτηθεί και ρυθμίζεται από την Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου (FSA) – Αριθμός μητρώου FSA 509909 ως εξουσιοδοτημένη εταιρεία επενδύσεων που συμμορφώνεται με τη MiFiD, τους επενδυτικούς κανονισμούς της ΕΕ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ξεχνάτε ότι τα CFD είναι προϊόντα με μόχλευση και μπορεί να επιφέρουν απώλεια του συνόλου της αρχικής σας κατάθεσης. Οι συναλλαγές CFD μπορεί να μην ενδείκνυνται για εσάς. Για αυτό βεβαιωθείτε ότι αντιλαμβάνεστε πλήρως τους κινδύνους που ενέχουν.

Relevant news