Γνωρίστε τη ZuluTrade

Η ZuluTrade μετατρέπει τη πληροφορία σε εντολή για την εκτέλεση συναλλαγών στον λογαριασμό του χρήστη

zulutrade logo white 234 60Κάποτε το trading αποτελούσε δουλειά των ειδικών. Όχι πλέον! Δεν χρειάζεται να παρακολουθείς την αγορά και να ενημερώνεσαι διαρκώς για τις εξελίξεις. Η ZuluTrade σε συνδέει με χιλιάδες traders από όλον τον κόσμο, οι οποίοι και θα αναλάβουν αυτό το δύσκολο ρόλο για εσένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαμορφώσεις το χαρτοφυλάκιο των traders της επιλογής σου. Η ZuluTrade, σε συνεργασία με την χρηματιστηριακή σου, θα μετατρέψει άμεσα τις εντολές τους σε πραγματικές συναλλαγές στο λογαριασμό σου! Και το καλύτερο από όλα, η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν!

Ανοίξτε ένα λογαριασμό στην Plus500 και εξασκηθείτε δωρεάν, με εικονικά χρήματα, στις συναλλαγές σε spreads συναλλαγματικών ισοτιμιών, χρηματιστηριακών δεικτών και εμπορευμάτων

Zulutrade affiliateMobile 728x90 02.el

Πώς να ξεκινήσω;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να εισάγεις στη ZuluTrade το όνομα και τον αριθμό λογαριασμού της χρηματιστηριακής εταιρείας στην οποία διατηρείς λογαριασμό. Για τη σύνδεση του λογαριασμού σου με τη ZuluTrade, απαιτείται έγγραφη συναίνεσή σου (αποδοχή όρων και υπογραφή σύμβασης ή ιδιωτικού συμφωνητικού).

Εάν δεν έχεις εμπειρία στις online συναλλαγές ή αν δεν έχεις ήδη λογαριασμό σε κάποια από τις 50+ χρηματιστηριακές με τις οποίες συνεργάζεται η ZuluTrade, τότε θα χρειαστεί να ανοίξεις ένα νέο λογαριασμό κάνοντας κλικ εδώ. Εύκολα και γρήγορα!

Εάν έχεις ήδη λογαριασμό σε μία από τις χρηματιστηριακές με τις οποίες συνεργάζεται η ZuluTrade, τότε κάνε κλικ εδώ και ακολούθησε τις οδηγίες. Μόλις λάβεις ενημέρωση από τη χρηματιστηριακή σου ότι οι αλλαγές έχουν ολοκληρωθεί, θα λάβεις με email επιβεβαίωσης από τη ZuluTrade ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λογαριασμό σου. Απαιτείται διάστημα 3-4 ημερών για την ολοκλήρωση της δημιουργίας του λογαριασμού, ανάλογα με την χρηματιστηριακή.

Zulutrade affiliateNetwork 728x90 01.el

Σχόλια μέσω Facebook

Relevant news