σαρκασμός από τη Goldman Sachs

Goldman Sachs: πώς θα κερδίσουμε χρήματα από το κίνημα «Occupy Wall Street»

Ανοίξτε ένα λογαριασμό στην Plus500 και εξασκηθείτε δωρεάν, με εικονικά χρήματα, στις συναλλαγές σε spreads συναλλαγματικών ισοτιμιών, χρηματιστηριακών δεικτών και εμπορευμάτων

Goldman Sachs: πώς θα κερδίσουμε χρήματα από το κίνημα «Occupy Wall Street»Η Goldman Sachs, όπως αναφέρει σε μια σαρκαστική επιστολή προς τους επενδυτές πελάτες της, διερευνά τρόπους με τους οποίους η αμερικανική επενδυτική τράπεζα θα μπορούσε να κερδίσει χρήματα από το δημοφιλές κίνημα εναντίον της Wall Street. Ο πρόεδρος της Goldman Sachs, Lloyd Blankfein, επισημαίνει στην επιστολή ότι η τράπεζα έχει μέχρι στιγμής παραμείνει σιωπηλή στο θέμα του κινήματος «Occupy Wall Street», «χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι δε μας απασχολεί».

ανοίξτε ένα λογαριασμό στην eToro και εξασκηθείτε δωρεάν, με εικονικά χρήματα, στις συναλλαγές σε spreads συναλλαγματικών ισοτιμιών, χρηματιστηριακών δεικτών και εμπορευμάτων

Στην επιστολή αναφέρεται με σαρκασμό: «Ενώ χιλιάδες διαδηλωτές μαζεύονται στο Μανχάταν για να εκφράσουν με πάθος την αντίθεσή τους στο σημερινό status quo, αναρωτηθήκαμε το εξής: Πώς μπορούμε να βγάλουμε χρήματα από αυτό;». Σύμφωνα με τη Goldman Sachs, η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ένα νέο επενδυτικό προϊόν, το Goldman Sachs Global Rage Fund, το οποίο έχει σχεδιαστεί ώστε να «εξαργυρώνει» τις διαδηλώσεις του «Occupy Wall Street», οι οποίες σταδιακά επεκτείνονται εκτός της Wall Street και σε ολόκληρο τον κόσμο.

find us on facebook medium

«Στην Goldman Sachs ξέρουμε ότι το καπιταλιστικό σύστημα βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή, όμως υπάρχει τρόπος να βγάλουμε χρήματα από την κρίση του καπιταλισμού», αναφέρει η επιστολή προς τους πελάτες της αμερικανικής τράπεζας.

«Το Goldman Sachs Global Rage Fund αναζητεί επενδυτικές ευκαιρίες σε προϊόντα που θα έχουν ζήτηση λόγω των διαδηλώσεων, όπως γκλομπς, κιγκλιδώματα, ακόμα και γάζες… Παράλληλα, όσο αυξάνονται οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας, θα επενδύουμε σε εταιρείες που κατασκευάζουν υαλοπίνακες, επισκευάζουν κατεστραμμένα αυτοκίνητα, καθώς και στις πρώτες ύλες που χρειάζονται για να επισκευαστούν οι ζημιές», επισημαίνει στην επιστολή του ο επικεφαλής της Goldman Sachs.

Ο Lloyd Blankfein καλεί τους ενδιαφερόμενους πελάτες της να έρθουν σε επαφή με το προσωπικό τους σύμβουλο επενδύσεων στη Goldman Sachs για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το νέο επενδυτικό προϊόν της.

ανοίξτε ένα λογαριασμό στην eToro και εξασκηθείτε δωρεάν, με εικονικά χρήματα, στις συναλλαγές σε spreads συναλλαγματικών ισοτιμιών, χρηματιστηριακών δεικτών και εμπορευμάτων

άλλα σχετικά άρθρα:

Relevant news