CFDs σε ελληνικές μετοχές

η Plus500 προσφέρει CFDs σε μετοχές εταιρειών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών

icon aseΤο 2010 ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία και κατά συνέπεια και για το Χρηματιστήριο Αθηνών. Ο γενικός δείκτης κατρακύλησε στη περιοχή των 1.400 μονάδων και η πλειονότητα των μετοχών των εισηγμένων εταιρειών, με πρωταγωνιστές εκείνες των ελληνικών τραπεζών, κατέγραψαν σημαντικές απώλειες. Η εξαιρετικά αρνητική αυτή συγκυρία μπορεί ωστόσο να κρύβει επενδυτικές ευκαιρίες καθώς οι τιμές των ελληνικών blue chips γίνονται ελκυστικότερες και ενδεχομένως, εφόσον τα χειρότερα σενάρια δεν επαληθευτούν, να επιφυλάσσουν κέρδη για τους τολμηρούς κατά το 2011. Φυσικά, πιθανότατα υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν πως τα χειρότερα είναι ακόμη μπροστά μας και προτιμούν να ανοίγουν θέσεις short στις μετοχές που πιστεύουν πως έχουν ακόμη περιθώρια περαιτέρω υποχώρησης.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό στην Plus500 και εξασκηθείτε δωρεάν, με εικονικά χρήματα, στις συναλλαγές σε spreads συναλλαγματικών ισοτιμιών, χρηματιστηριακών δεικτών και εμπορευμάτων

alpha bank cfd plus500Μέσα σε αυτό το αρνητικό επενδυτικό περιβάλλον, η Plus500 προσφέρει σήμερα CFDs σε επιλεγμένες ελληνικές μετοχές όπως Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ), Alpha Bank (ΑΛΦΑ), Eurobank (ΕΥΡΩΒ), Τράπεζα Πειραιώς (ΠΕΙΡ), Τράπεζα Κύπρου (ΚΥΠΡ), Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΛΠΕ), ΟΠΑΠ, Τιτάν Τσιμέντα (ΤΙΤΚ), Coca-Cola 3E (ΕΕΕΚ), Βιοχάλκο (ΒΙΟΧΚ), Μυτιληναίος (ΜΥΤΙΛ) και Jumbo (ΜΠΕΛΑ). Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς κάνοντας κλικ στην εικόνα στα δεξιά, τα ανοίγματα τιμών (spreads) που προσφέρονται είναι μικρά και η μόχλευση φτάνει στο 1:12, με το αρχικό περιθώριο να είναι 8% και το περιθώριο διατήρησης 2%. Μπορεί κανείς δηλαδή να ανοίξει μια θέση στην Εθνική Τράπεζα αξίας €12.000 με αρχικό κεφάλαιο μόλις €1.000.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό συναλλαγών στη Plus500 και διαπραγματευτείτε CFDs και σε ελληνικές μετοχές

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ξεχνάτε ότι τα CFD είναι προϊόντα με μόχλευση και μπορεί να επιφέρουν απώλεια του συνόλου της αρχικής σας κατάθεσης. Οι συναλλαγές CFD μπορεί να μην ενδείκνυνται για εσάς. Για αυτό βεβαιωθείτε ότι αντιλαμβάνεστε πλήρως τους κινδύνους που ενέχουν.

Relevant news