eToro: βραβείο καινοτομίας 2010

βραβείο του περιοδικού World Finance για την πλατφόρμα eToro

MAM 01Η πλατφόρμα της eToro κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα βραβεία της χρονιάς, το βραβείο του περιοδικού World Finance για την Πλέον Καινοτόμο Πλατφόρμα του 2010. Η πρωτοποριακή προσέγγιση των συναλλαγών στις αγορές με τη φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα, τα γραφικά βοηθήματα και ένα μεγάλο εύρος εργαλείων αλληλεπίδρασης με άλλους χρήστες έχουν τραβήξει την προσοχή τόσο αρχαρίων όσο και επαγγελματιών παικτών, οι οποίοι πλέον συμμετέχουν σε ένα δραστήριο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης. Με την ανοικτή και τολμηρή της προσέγγιση των στοιχημάτων σε ανοίγματα τιμών η eToro κατάφερε όχι μόνο να γίνει δημοφιλής μεταξύ των παικτών στο διαδίκτυο αλλά και να κερδίσει την «σφραγίδα έγκρισης» από ένα αναγνωρισμένο οικονομικό οργανισμό.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό στην Plus500 και εξασκηθείτε δωρεάν, με εικονικά χρήματα, στις συναλλαγές σε spreads συναλλαγματικών ισοτιμιών, χρηματιστηριακών δεικτών και εμπορευμάτων

«Το όραμα μας είναι να γίνουμε η πρώτη παγκόσμια αγορά όπου ο καθένας θα μπορεί να συναλλάσσεται και να επενδύει τα κεφάλαιά του με ένα απλό και διαφανή τρόπο» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της eToro κ. Johnathan Assia. «Η eToro έχει ήδη μεταμορφώσει τον τρόπο που συναλλάσσονται σήμερα οι παίκτες στις αγορές και ευχαριστούμε τη κοινότητα των περισσότερων από ένα εκατομμύριο παίκτες που μας βοήθησε να κερδίσουμε αυτό το βραβείο το οποίο είναι αναγνώριση των επιτευγμάτων της eToro στην αρένα των χρηματιστηριακών συναλλαγών».

Το περιοδικό World Finance καθιέρωσε τα ετήσια βραβεία του το 2007 με στόχο την αναγνώρισει των ηγετών της αγοράς και για να καθορίσει ένα σημείο αναφοράς στο κόσμο των χρηματοοικονομικών αγορών και επιχειρήσεων.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό στην eToro κάνοντας κλικ εδώ…

διαβάστε επίσης:

wpsf img

Relevant news